Chalet l'Hirondelle te koop


Ligging

Om onze droom te verwezenlijken moesten wij eerst een stuk grond zien te vinden.  Na  een lange zoektocht hebben wij uiteindelijk voor een plek in Aumontzey in de Vogezen gekozen. Toen wij hier aankwamen voelde het direct ontspannen. De chalet is eind 2010/begin 2011 gebouwd en geplaatst volgens Feng-Shui en naar ons eigen idee in samenwerking met de architect ontworpen.

 

Ervaring

Wij hebben hier met heel veel plezier gewoond. Mede ook door de mooie ervaringen met onze gasten die wij zowel in  het voorjaar en de zomermaanden, als ook tijdens de wintersportperiode hebben mogen ontvangen. We hebben het met heel plezier gedaan. 

 

Besluit

Omdat het ons zo goed bevalt hier, was de beslissing om te vertrekken dan ook heel moeilijk voor ons. Echter door omstandigheden denken wij en ons gezin in Nederland toch, dat het verstandig is en gaan wij met veel spijt terug naar Nederland. Beschrijving

De chalet is eind 2010 begin 2011 gebouwd. Goed geïsoleerd. Grondoppervlak 1500 m². Liggend aan de rand van het kleine rustige dorpje Aumontzey met een vrij uitzicht over het dal op ZZW. Qua ligging volgens Feng Shui.

De chalet bestaat uit twee delen met eigen toegang, zodat verhuur tot de mogelijkheden bestaat. Zowel beneden als boven is een tussendeur.

Ook de tuin is gescheiden, daarom altijd privacy voor zowel eigenaar als huurder.

De chalet wordt gemeubileerd verkocht, inclusief uitgebreid serviesgoed voor eventueel de verhuur.

Waterverwarming dmv boilers t.w. 300 en 200 liter. De chalet heeft elektrische verwarming en een houtkachel.

 

Indeling hoofdwoning: Zie voor foto’s hier op de site.

Begane grond; entree met toilet en kapstok, zeer ruime zit- en eethoek met houtkachel. Grote open keuken met Smeg koel/vriescombinatie, oven en vaatwasser, Electrolux afzuigkap en keramische kookplaat, Bosch magnetron. Toegang dmv openslaande deuren naar het terras (36 m²) en tuin met vijver en zwembad.

 

Etage; 3 slaapkamers, badkamer met douchecabine, bad, toilet en wastafelmeubel.

 

Zijvleugel:

Begane grond; wasruimte met wasmachine en droger. Keuken met Scholtès oven en vaatwasser, Bosch keramische kookplaat, serre en badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

Etage: een slaapkamer en zitkamer. Of eventueel 2 slaapkamers. 


Interesse?

Wij kunnen de chalet met of zonder een makelaar verkopen. De vraagprijs is € 330.000,00  plus k.k. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u een bezichtiging of heeft u vragen?  Neem dan  via het contactformulier  of telefonisch contact met ons op.  Indien het via een makelaar wilt aankopen en wij u met hem in contact  brengen, krijgt u 50% korting op de  makelaarskosten.